'

Instructeur & Controleur (min. 8 u per week flexibel beschikbaar)

Wat ga je doen?

Je kerntaak is het geven van LNG tankinstructies aan chauffeurs op onze diverse locaties in Nederland en België. Het is een andere wijze van tanken namelijk met moderne technologie voor verlading van vloeibaar gas bij -160˚C. En daar moet een goede uitleg en instructie voor worden gegeven. Concreet betekent dit:

  • In samenwerking met de binnendienst inplannen en voorbereiden van de instructies;
  • Geven van een duidelijke en klantgerichte tankinstructie met de bijbehorende veiligheidsaspecten;
  • Bewaken van het naleven de veiligheidseisen op onze LNG tankstations als derden aan het werken zijn op onze tankstations.

Na je pensioen lekker bezig blijven?  Of op zoek naar een flexibele baan?

Je hoeft niet per se ervaring te hebben met LNG, daar spijkeren wij je wel in bij. Je achtergrond en/of opleidingsniveau is niet zo belangrijk.

Wel heb je in de gaten als er onveilige situaties ontstaan en weet je, na een duidelijke instructie en uitleg van onze SHEQ en/of Service Coördinator, hoe je dan moet handelen.
Ben je van nature handig en heb je een passie voor techniek. Je gedrevenheid, flexibele inzetbaarheid en je drive om bij te dragen aan een duurzame toekomst zijn de succesfactoren voor een fijne klantrelatie waar jij het gezicht van bent.

Andere belangrijke kwaliteiten:

  • Durft voor kleine groepen te spreken en weet dit op een leuke manier te brengen;
  • Vaardigheid in presenteren, controleren en signaleren;
  • Zelfstarter en teamspeler, flexibel inzetbaar en kritisch op veiligheid;
  • Goede beheersing van de Engelse taal met name gericht op de spreekvaardigheid.

Out-of-the-box baan in duurzame brandstoffen

Dit is een leuke bijbaan voor iemand die graag bezig en flexibel inzetbaar is en die niet per se op zoek is naar vastigheid of continuïteit. Het is bij Rolande op allerlei manieren organiseren om met schone brandstof-tankstations de groene beloften aan de investeerders en klanten waar te maken. Je komt te werken bij een club met grootse groeiplannen.

  • Leuke en interessante bijverdienste;
  • In onderling overleg kunnen wij met jou samen bespreken welke voorwaarden het beste bij jouw levensfase passen;
  • We investeren graag in jou ontwikkeling.

 

Ben jij onze nieuwe collega die met ons wil bouwen aan een gezondere en duurzame toekomst binnen de brandstof sector? Ben jij ondernemend en ga jij geen uitdaging uit de weg? Dan zijn we op zoek naar jou! Heb je interesse in deze leuke functie, mail dan jouw motivatie en CV naar onze HR-manager Charlotte Smelt, via c.smelt@rolandelng.nl.