Coördinator beheer & onderhoud

Weet jij als geen ander hoe een efficiënte planning eruit hoort te zien? Weet jij complexe informatie om te buigen in concrete onderhoudslijsten en rapportages voor onze tankstations en ben je zelf technisch onderlegd?

Als Coördinator beheer & onderhoud ben jij verantwoordelijk voor al het reilen en zeilen op en rondom onze stations (momenteel 13 in Nederland en 2 in aanbouw in België en Duitsland).  Zo ben je verantwoordelijk voor de onderhoudsplanning en verbeteringen voor onze stations, heb je geregeld contacten met onze leveranciers en draai je ook mee in de piketdienst. Op deze manier raak je snel betrokken in de LNG techniek. Door het zelf te doen weet je wat er speelt en waar er verdere optimalisatie mogelijk is!

Tevens ga jij een grote rol spelen in de doorontwikkeling en groei van Rolande. Op gebied van beheer & onderhoud zal er de komende periode veel gaan veranderen vanwege onze groei naar Europa. Je speelt samen met de Operationeel Directeur een belangrijke rol in het opzetten van een internationale structuur voor jouw afdeling. Een leuke uitdaging waarin jouw input van grote waarde is.

De combinatie van vrijheid en verantwoordelijkheid geeft je de mogelijkheid je kennis en ervaring optimaal in te zetten; jij neemt de lead in het doorvoeren van verbeteringen en het inrichten van processen en neemt je team mee in je enthousiasme.

Ben jij een zelfstandige coördinator, kan jij snel schakelen en hou jij ervan om te sparren met jouw collega’s zodat je de organisatie naar “the next level” kan tillen. Neem dan snel contact met ons op.


Jouw profiel

Je houdt ervan om geen dag hetzelfde te beleven. Jij bent de persoon die snel schakelt en continu weet wat er als eerste dient te gebeuren. Jij stuurt aan, pakt aan en verbindt, kortom; JIJ zorgt ervoor dat de operatie optimaal functioneert!


Wat vragen wij van jou?

  • MBO+ / HBO, ervaring in de techniek
  • Ervaring in coördineren van service & onderhoud, inclusief praktische technische ervaring
  • Ervaring met (werken aan) cryogene installaties, PLC systemen en elektrotechniek is een pré
  • Kennis van de Duitse taal is een must

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Herbert Boender, via telefoonnummer: 088-1149972.

Ben je enthousiast? Schrijf dan een sollicitatiebrief met motivatie en CV naar Petra Dekkers: p.dekkers@rolandelng.nl.

Ben je enthousiast? Schrijf dan een sollicitatiebrief met motivatie en CV naar Petra Dekkers: p.dekkers@rolandelng.nl