'

Civil Engineer, Fulltime 

Wat ga je doen?

Je kerntaak is het voorbereiden, beoordelen en zo nodig verbeteren van bouwkundige ontwerpen van nieuwe LNG tankstations in Nederland, België en Duitsland. Dit zijn best bijzondere projecten, want het gaat om heel moderne technologie voor verlading van vloeibaar gas bij -160˚C. Jij bent hierbij inhoudelijk sparring partner en on-site liaison van zowel de projectmanager als de technical manager. Concrete taken zijn onder meer:

  • Coördinatie van het civiele proces van ontwerp tot en met oplevering;
  • Begeleiding van architecten, civiele aannemers en techniekleveranciers op locatie;
  • Bewaken van normeringen en veiligheidseisen rond LNG tankstations.

Ruimte voor ál je talenten

Voor succes in deze zelfstandige baan heb je meerdere jaren ervaring nodig met het – op afstand én op locatie – begeleiden en aansturen van civiele bouwprojecten. Je hoeft niet per se ervaring te hebben met LNG of zelfs maar het bouwen van traditionele tankstations. Wel kun je goed bouwkundige tekeningen lezen en beoordelen. Je civiele ervaring, nieuwsgierigheid naar nieuwe techniek en je drive om bij te dragen aan een duurzame toekomst zijn de succesfactoren voor een mooie loopbaan bij Rolande.

Andere belangrijke kwaliteiten:

  • Succesvol afgeronde HBO-opleiding Civiele Techniek of Bouwkunde;
  • Vaardigheid in Autocad of vergelijkbare CAD software;
  • Zelfstarter en teamspeler, oplossingsgericht en kritisch op kwaliteit;
  • Goede beheersing van de Duitse taal, of bereid dit snel bij te spijkeren.

Out-of-the-box baan in groene brandstoffen

Dit is een echte kans voor een creatieve ingenieur die niet per se op zoek is naar een gespreid bedje. Het is bij Rolande op allerlei manieren organiseren om met schone brandstof-tankstations de groene beloften aan de investeerders en klanten waar te maken. Je komt te werken bij club met grootse groeiplannen. Dit betekent dat Rolande óók wil investeren in jouw kwaliteiten, en dat er alle ruimte is voor mensen met slimme ideeën en de lef om ze uit te voeren. Andere redenen om te solliciteren.

  • Uitstekend salaris;
  • Goede secundaire voorwaarden, waaronder een auto van de zaak en prima pensioenregeling;
  • Stevige ondersteuning van jouw ontwikkeling, aansluitend bij je wensen, talenten en ambities.

Jij bent aan zet

We willen er alles aan doen om te zorgen dat jij samen met ons naar volle tevredenheid kunt werken aan een groenere toekomst van het goederenvervoer in Europa. Maar dat kan alleen als jij nu het initiatief neemt. Voor meer informatie over deze functie kun je bellen met je toekomstige collega, Vincent Clarijs, Project Manager, telefoon 0183 583446.
Je schriftelijke sollicitatie met compleet CV stuur je naar HR-manager Charlotte Smelt via de solliciteerbutton!

Solliciteer hier