'

(Afstudeer) Stage HBO Werktuigbouwkunde

Waar kan je aan denken als je bij ons komt afstuderen?

Je onderzoekt wat de meest efficiënte en effectieve wijze is om tankstations over te dragen van Project Engineering aan de afdeling Operations die de service en onderhoud aan de tankstations moeten waarborgen. Je doet naar aanleiding van de uitkomsten van je onderzoek heldere aanbevelingen en zet die om in werkprocessen en concrete tools.
We kunnen in overleg bespreken hoe uitgebreid we de opdracht kunnen oppakken en waar we begrenzen zodat we de vereisten vanuit je opleiding en je eigen wensen zo goed mogelijk kunnen waarborgen.
Het vaststellen van de hypothese doen we samen zodat jij een mooie afstudeeropdracht hebt waar je energie van krijgt!
Ben jij leergierig, oplossingsgericht en een echte teamspeler? Dan moet je zeker reageren om eens met ons van gedachte te wisselen over de mogelijkheden die wij je kunnen bieden.

Out-of-the-box afstudeerstage in groene brandstoffen

Dit is een leuke afstudeer stage voor iemand die graag bijdraagt aan een schonere duurzame toekomst binnen de brandstofsector. Je komt te werken bij een club professionals in een informele en fijne werksfeer die graag investeren in jou toekomst.

  • In overleg bespreken we een leuke en interessante afstudeeropdracht waarin jouw talent en passie centraal staan en je kan voldoen aan de leerdoelen vanuit de opleiding;
  • We koppelen je aan een echte professional zodat je de begeleiding krijgt die je nodig hebt om je afstudeeropdracht tot een succes te maken;
  • We verstrekken een prima stagevergoeding;
  • En de lunch wordt voor je verzorgd. Dat scheelt weer boterhammen smeren in de ochtend.

Hebben we je interesse weten te wekken? Dan ben jij aan zet!

We willen er alles aan doen om te zorgen dat jij samen met ons naar volle tevredenheid een bijdrage aan een groenere toekomst van het goederenvervoer in Europa kan leveren. Maar dat kan alleen als jij nu het initiatief neemt. Voor meer informatie over deze functie kun je bellen met je toekomstige collega, Vincent Clarijs, Project Manager, telefoon 0183 583446.

Je schriftelijke sollicitatie met compleet CV stuur je naar HR-manager Charlotte Smelt via de solliciteerbutton!

Solliciteer hier