'

SAMENWERKEN AAN SCHONER TRANSPORT

Eén van de doelen van Rolande is het opzetten van compleet LNG-netwerk. Zowel in het binnen- als buitenland. Enerzijds realiseren we dit door eigen stations te blijven bouwen. Anderzijds gaan we samenwerkingsovereenkomsten aan met andere LNG-leveranciers.

Door het bundelen van de LNG-krachten kun je met de Rolande pas niet alleen bij de Rolande tankstations tanken, maar ook bij onze collega’s in België, Frankrijk en Duitsland.
Daarnaast integreert Rolande haar tanksysteem ook bij andere brandstof aanbieders. Hierdoor wordt het aanbod voor tankende klanten nog groter en breiden we het LNG-netwerk uit.

Het partnerschap dat Rolande met partijen aangaat, is breder dan alleen LNG. Kijk maar naar Bio-LNG. Het overstappen van diesel naar LNG is namelijk nog veel groener dan je denkt. Wanneer een truck op LNG rijdt, is het in de nabije toekomst mogelijk zorgeloos over te stappen op het CO₂-neutrale Bio-LNG.

Dat doen we door gebruik te maken van afval. Nu gebeurt dit nog pionierend, op kleine schaal. Het is de bedoeling dat dit in de nabije toekomst flink groeit. Ook hierbij zijn we partnerschappen aangegaan met verschillende bedrijven en instanties om gezamenlijk transport elke dag een stukje groener te maken.

Wil je weten wat een partnerschap met Rolande voor jou kan betekenen?

Neem dan contact met ons op