Samenwerken aan een groenere wereld

Eén van de doelen van Rolande is het opzetten van compleet LNG-netwerk. Zowel in het binnen- als buitenland. Enerzijds realiseren we dit door het blijven bouwen van onze eigen stations. Anderzijds door het aangaan van samenwerkingsovereenkomsten met andere LNG-leveranciers.

Door het bundelen van de LNG-krachten kun je met de Rolande pas niet alleen bij de Rolande tankstations tanken maar ook bij onze collega’s in België en Frankrijk.
Daarnaast integreert Rolande haar tanksysteem ook bij andere brandstof aanbieders. Hierdoor wordt het aanbod voor tankende klanten groter en breiden we het LNG-netwerk verder uit.

Het partnerschap dat Rolande met partijen aangaat, is breder dan alleen LNG. Wat te denken van Bio-LNG? Het overstappen van diesel naar LNG is waarschijnlijk nog veel groener dan je denkt. Wanneer een truck op LNG rijdt, is het in de nabije toekomst mogelijk zorgeloos over te stappen op het CO₂-neutrale Bio-LNG. Wist je dat we op dit moment al 100% duurzame brandstof maken?

Dat doen we door gebruik te maken van afval. Nu gebeurt dit nog pionierend, op kleine schaal. Het is de bedoeling dat dit in de nabije toekomst flink groeit. Ook hier zijn we partnerschappen aangegaan met verschillende bedrijven en instanties om gezamenlijk de wereld elke dag weer een stukje groener te maken.

Wil je weten wat een partnerschap met Rolande voor jou kan betekenen?

Neem dan contact met ons op