Vacature Supply Chain Coordinator – fulltime

27 november 2018

Wil jij onderdeel uitmaken van een innovatieve, duurzame organisatie die haar eigen netwerk van onbemande LNG-tankstations in Europa ontwikkelt, bouwt en exploiteert? Kom dan werken bij Rolande in Tilburg als Supply Chain Coordinator.

Jouw functie
Je komt te werken in een organisatie met momenteel 13 LNG tankstations en een aantal (internationale) tanklocaties in aanbouw. Je bent verantwoordelijk voor het beheer en de coördinatie van het proces tussen terminal en tank. Zo draag je zorg voor het tijdig bevoorraden van alle tankstations, coördineer je de externe LNG leveringen en beheer je de LNG laadcontracten bij de LNG terminals. Ook ons wagenpark is onder jouw hoede. Je affiniteit met techniek en zicht op trends van de verschillende stations, en je aandeel in de piketdienst van Rolande, maken dat je een belangrijke schakel bent in de operatie. Het groeiende netwerk zorgt dat jij continu werkt aan schaalbaarheid en het optimaliseren van diverse logistieke processen.

Als Supply Chain Coordinator ben je onderdeel van de afdeling Operations en rapporteer je direct aan de Operations Director. Je initieert en adviseert over de logistieke afwegingen met betrekking tot onze grensoverschrijdende ontwikkelingen.

Jouw profiel
Jij beschikt over de capaciteit om de gehele keten te overzien. Van inkoop van LNG, via een geoptimaliseerde logistiek, tot aan de invloed die drukken en volumes hebben in de LNG installaties, waardoor wij onze klanten  24/7 kunnen blijven bedienen. Tegelijkertijd heb je een sterke visie op het continu verbeteren van de logistiek en planning, met het oog op toekomstige schaalbaarheid. Gezien jouw rol en breed takenpakket is affiniteit met techniek en kennis van de systemen onmisbaar.

Heb jij een logistieke of technische hbo-achtergrond en ben jij op zoek naar een dynamische functie in een groeiend en innovatief bedrijf? Ben je gestructureerd, efficiënt, maar ook flexibel? Ben je ook nog eens communicatief sterk en weet je de juiste prioriteiten te stellen? Dan maken wij heel graag kennis met jou!

Een assessment maakt onderdeel uit van deze selectieprocedure.

Je gaat deel uitmaken van een enthousiast, snel groeiend team waar ruimte is voor nieuwe initiatieven, ideeën en ontwikkelingen. We bieden je een mooi salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden, een gezamenlijke lunch en een maandelijkse borrel.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Herbert Boender, via telefoonnummer: 088-1149972.

Ben je enthousiast? Schrijf dan een sollicitatiebrief met motivatie en CV naar Petra Dekkers: p.dekkers@rolandelng.nl.
 
Groener transport. Daar werken wij dagelijks aan!
Als front runner in de LNG-markt richt Rolande zich op het verduurzamen van wegtransport. Rolande streeft naar de schoonste, economisch haalbare brandstof in de transportsector. LNG is op dit moment het volwaardige alternatief voor diesel en is schoner, stiller en goedkoper. Daarnaast is Rolande actief in de productie van Bio-LNG: LNG gemaakt uit 100% afval of mest en daarmee het meest duurzame alternatief voor het zware wegtransport en scheepvaart.

 

« Terug