Vacature SHEQ Coordinator – fulltime

27 november 2018

Wil jij onderdeel uitmaken van een innovatieve, duurzame organisatie die haar eigen netwerk van onbemande LNG-tankstations in Europa ontwikkelt, bouwt en exploiteert? Kom dan werken bij Rolande in Tilburg als SHEQ Coordinator.

Jouw functie
Je komt te werken in een organisatie met momenteel 13 LNG tankstations en een aantal (internationale) tanklocaties in aanbouw. Een omgeving waar veiligheid, kwaliteit en omgeving hoog in het vaandel staan. Jij bent de deskundige in onze organisatie als het gaat om de naleving van de geldende wetgeving en voorschriften op het gebied van veiligheids- en milieuzaken. Je zorgt dat de certificering & normering op gebied van veiligheid op orde zijn en bent op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen. Je beheert de benodigde vergunningen en bewaakt de opvolging van vergunnings- en milieucontroles. Je organiseert interne & externe audits, stelt bedrijfsnood- en verbeterplannen op en maakt de vertaling naar praktische oplossingen. En bij alles wat je voor onze bestaande stations ontwikkelt, heb je onze grensoverschrijdende uitbreiding in je achterhoofd. Ook het beheer en de afhandeling van incidenten zijn in jouw handen. Je bent het aanspreekpunt voor klanten, omgevingsdiensten, nooddiensten, keuringsinstanties en auditors. Kortom: jij optimaliseert ons veiligheidsbeleid en, mocht er onverhoopt iets gebeuren, sta jij er om samen met het team alles in goede banen te leiden.

Als SHEQ Coordinator ben je onderdeel van de afdeling Operations en rapporteer je direct aan de Operations Director. Je adviseert het MT op gebied van veiligheid, kwaliteit en milieu, en coacht je collega’s met betrekking tot deze thema’s.

Jouw profiel
Jij weet veiligheid in het DNA van de organisatie te borgen. Je kan de soms complexe informatie helder en open communiceren. Je bent organisatorisch sterk, en besluitvaardig. Je werkt gestructureerd en signaleert tijdig verstoringen in de voortgang. Je hanteert hoge kwaliteitsnormen en streeft binnen je werk continue naar verbetering. Je weet anderen te motiveren en te betrekken en ziet het belang van een goede samenwerking. Veilig werken is voor jou een vanzelfsprekendheid, je signaleert tijdig onveilige situaties en weet deze doelgericht aan te pakken.

Heb jij een afgeronde HBO opleiding richting Veiligheidskunde en/of een studie in technische richting en heb je minimaal 4 jaar ervaring in soortgelijke functie? Ben je ook nog eens een kei in de Nederlandse en Engelse taal. (Duits is een pré). Dan maken wij heel graag kennis met jou!

Een assessment maakt onderdeel uit van deze selectieprocedure.

Je gaat deel uitmaken van een enthousiast, snel groeiend team waar ruimte is voor nieuwe initiatieven, ideeën en ontwikkelingen. We bieden je een mooi salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden, een gezamenlijke lunch en een maandelijkse borrel.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Herbert Boender, via telefoonnummer: 088-1149972.

Ben je enthousiast? Schrijf dan een sollicitatiebrief met motivatie en CV naar Petra Dekkers: p.dekkers@rolandelng.nl.

 
Groener transport. Daar werken wij dagelijks aan!
Als front runner in de LNG-markt richt Rolande zich op het verduurzamen van wegtransport. Rolande streeft naar de schoonste, economisch haalbare brandstof in de transportsector. LNG is op dit moment het volwaardige alternatief voor diesel en is schoner, stiller en goedkoper. Daarnaast is Rolande actief in de productie van Bio-LNG: LNG gemaakt uit 100% afval of mest en daarmee het meest duurzame alternatief voor het zware wegtransport en scheepvaart.

 

« Terug